Фото: Џоли се пофали со новата тетоважа!

Loading...

Џоли има 17 тетоважи, а оваа последната ја направи кога стигна во Сиднеј во Австралија, каде ќе го режира филмот „Anbrouken“.Актерка Анџелина Џоли, ја откри новата тетоважа. На десната рака испишала фраза која на арапски јазик значи одлучност.
Џоли има 17 тетоважи, а оваа последната ја направи кога стигна во Сиднеј во Австралија, каде ќе го режира филмот „Anbrouken“.
Поради огромната посветеност на работата која и следи, Џоли ги зема со себе и своите шест деца.
Повеќе на ТЗМ.МКАктерка Анџелина Џоли, ја откри новата тетоважа. На десната рака испишала фраза која на арапски јазик значи одлучност.

loading...
Loading...