Фото: Џон Траволта воскресна!

Loading...

Џон Траволта е повторно во топ форма. Успеа да ги преживее сите напади и да го помине она најдраматичното за еден родител- смртта на своето дете.Освен тоа ја преживеа и етикетата дека е хомосексуалец, за која се бранеше со нокти и заби од нападите.
Тој подолго време беше изолиран од јавноста и не сакаше ниту да дава интервјуа, ниту да биде фотографиран од папараците.
Сега, повторно насмеан и среќен, тој дури ги поздрави со гест луѓето зад фото објективите.
„Џон може и да има лоша репутација, но е страшно издржлив психички. По таков колапс, сличен на оној во неговиот живот, повеќето луѓе немаат сили да станат. Тој успеа да издржи” изјавиле блиски пријатели на Траволта.Освен тоа ја преживеа и етикетата дека е хомосексуалец, за која се бранеше со нокти и заби од нападите.
Тој подолго време беше изолиран од

loading...
Loading...