Фото: Драган Вучиќ и „возбудените“

Loading...

После урнебесниот повик на „возбудената“ гледачка во емисијата „Среќни коцки“ се појави оваа фотографија која се рашири низ друштвените мрежи.Драган со 4 „возбудени“ девојки околу него… Се гледа дека гледачката не била единствената… 🙂 Драган со 4 „возбудени“ девојки околу него… Се гледа дека гледачката не била единствената… 🙂 

loading...
Loading...