Фото: Дуле-ИН МЕМОРИАМ!

Животот на Дуле низ фотографии! 
Познатиот македонски пејач Душан Љубисављевиќ, денес ќе биде погребан во Штип. Имено, тој според збор

Пронајдете не на следниве мрежи: