ФОТО: Е ОВА е свадбен превоз!

На социјалните мрежи се појави фотографија која стана вистински хит. Како и да не биде, кога станува збор за уникатен свадбен превоз.Каква лимузина, каков пајтон… Ова е поим за романтика на овој пар!
Се прашуваме дали превозот бил ист и за сватовите.
Што мислите вие, романтично или не?Каква лимузина, каков пајтон… Ова е поим за романтика на овој пар!
Се прашуваме дали превозот бил ист и за сватовите.
Што мислите

Пронајдете не на следниве мрежи: