Фото: Емина со деколте од кое „боли глава“

Loading...

Деколтето на Емина никој не може дПоп пејачката и сега судијка на Х фактор, не престанува да изненадува.а го остави рамнодушен…Поп пејачката и сега судијка на Х фактор, не престанува да изненадува.
Во четвртата по ред вечер на настапите во живо на Х-Фактор, Емина ги истакна градите во преден план.
Тесниот црн фустан кој одлично и прилега на Емина во пределот кај градите има мрежест дел кој повеќе го открива отколку што го сокрива нејзиното бујно деколте..

На следниот ЛИНК погледнете ја фотографијата на Емина која за 12 часа собра 33 700 лајкови.Поп пејачката и сега судијка на Х фактор, не престанува да изненадува.
Во четвртата по ред вечер на настапите во живо на Х-Фактор, Емина ги

loading...
Loading...