Фото: Еве како изгледал сопругот на Брена во младоста!

Loading...

И денеска по долги години брак уживаат во љубовта. Лепа Брена и Бобан се едни од ретките кои со години го одржаа бракот од естрадата.Бобан пред 30. години изгледал вака:
Бобан пред 30. години изгледал вака:

loading...
Loading...