Фото: Еве како Македонските навивачи го внесоа нашето знаме во салата „Подмежакла“

И покрај забраната нашите навивачи успеаа да го внесат македонското знаме во салата „Подмежакла“.Порталот Кајгана објави фотографија испратена од еден нивни читател, на која се прикажува како нашите навивачи успеаа да го внесат македонското знаме во салата „Подмежакла“.
Словенците забранија да се внесува знамето со сонцето од Кутлеш, но нашите навивачи дефинитивно имаат идеја како да го сторат тоа.Порталот Кајгана објави фотографија испратена од еден нивни читател, на која се прикажува како нашите навивачи успеаа

Пронајдете не на следниве мрежи: