Фото: Еве кој е македонскиот Џејсон Статам!

Loading...

Фризурата не им е единственото заедничко на овој македонски пејач и холивудскиот акционен херој. Како еден од познатите кои редовно го одржуваат своето тело, Адријан Гаџа и овојпат не потфрли.Пејачот, кој неодамна стана и угостител, на задоволство на дамите, го покажа своето навежбано тело на „Инстаграм“, пренесува „Република“. Пејачот, кој неодамна стана и угостител, на задоволство на дамите, го покажа своето навежбано тело на „Инстаграм“, пренесува „

loading...
Loading...