Фото: Еве зошто Елена Ристевска ги изненади сите на Фејсбук!

Loading...

Нашата провокативна пејачка Елена Ристевска, ги изненади сите на Фејсбук, со фотографии од кои никој не очекуваше дека ќе ја види во едно поинакво издание. Станува збор за новата промотвна кампања на Елена Ристеска, која по кратката пауза од македонската сцена, посветеноста на студиите и на брачниот живот, очигледно, реши повторно да го прави она што најдобро ѝ оди.
Нејзиниот најнов албум втор во нејзината кариера, треба да излезе кон крајот на годинава.

 
Последно нешто што го слушнавме од неа беше песната „Опасно време“.Станува збор за новата промотвна кампања на Елена Ристеска, која по кратката пауза од македонската сцена, посветеноста на студиите и на брачниот жи

loading...
Loading...