Фото: Еволуцијата на Фејсбук профилот на Марк Закерберг

Најдобар начин да ги разгледаме сите промени воведени на социјалната мрежа Фејсбук е истите да ги воочиме на профилот на нејзиниот стопан.

Пронајдете не на следниве мрежи: