Фото: ФФМ го претстави новиот дрес за нашите национални тимови

Фудбалската Федерација на Македонија го претстави новиот дрес наменет за нашите национални тимови со апликација на рис, како ретко животно, специфично за нашите простори.
Фото/Извор: Фејсбук фан-страна на ФФМ
 Фудбалската Федерација на Македонија го претстави новиот дрес наменет за нашите национални тимови со апликација на рис

Пронајдете не на следниве мрежи: