Фото: Фифи наздравува, а има и зошто – Погледнете!

Loading...

Иако го напушти шоуто Икс Фактор, Фифи сепак има за што да наздрави.Иако го напушти шоуто Икс Фактор, Фифи сепак има за што да наздрави.
Како што пренесува српски Пресс, Фифи веќе има готови песни кои наскоро ќе ги отпее, а потоа ќе направи и видео записи за истите.
Во меѓувреме, Фифи ги „залева“ досегашните успеси со нејзините пријатели во Белград, каде што најави дека наскоро ќе се пресели. Секако, со добро пиво!

 
Иако го напушти шоуто Икс Фактор, Фифи сепак има за што да наздрави.
Како што пренесува српски Пресс, Фифи веќе има готови песни кои наскор

loading...
Loading...