Фото: Финишира автопатот Демир Капија – Смоквица, кон крајот на месецов ќе биде пуштен во употреба

Loading...

Автопатот Демир Капија – Смоквица е едно од најголемите градежни достигнувања што Република Македонија ги памети до денес.Автопатот кој е со должина од 28 километри треба да биде готов до крајот на месецот, пишува Маркукуле.
Видеото кое вчера го објавија од грчката компанија „Актор” која беше изведувач на работите на автопатот, е доказ дека се работи за вистинско совршенство и вистинско инженерско ремек дело.
Видео: кликни тукаАвтопатот кој е со должина од 28 километри треба да биде готов до крајот на месецот, пишува Маркукуле.
Видеото кое вчера го објавија од грч

loading...