Фото: Франц и Наде со танго го напуштија шоуто „Танц со ѕвездите 2“

Loading...

Музичарот Владимир Крстевски – Франц и неговата професионална танцова партнерка Наде Миленкова со танго го напуштија најгледаното домашно шоу

loading...
Loading...