Фото: Гавазова како невеста, со деколтето во прв план!

Сузана Гавазова објави фотографија како невеста!Имено, се очекува таа наскоро навистина да облече венчаница. Оваа фотографија е од нејзиниот нов спот „Умирам по тебе“ каде таа носи венчаница.
Погледнете!Имено, се очекува таа наскоро навистина да облече венчаница. Оваа фотографија е од нејзиниот нов спот „Умирам по тебе“ каде таа носи ве

Пронајдете не на следниве мрежи: