Фото: Го препознавте ли згодниот мускулест пејач?

Loading...

Можете ли да го препознаете британскиот аренби пејач вака набилдан?
Погледнете поубаво! Да, тоа е Крег Дејвид. Тој на „Инстаграм“ се пофали со своето мускулесто тело.
– Еден од најдобрите начини да си помогнеш е да останеш фокусирани кога е најтешко. Секој треба да има мали потсетници на сегашноста во такви моменти и да размисли пред да направи нешто за што подоцна би зажалил – напиша тој под сликата.
Можете ли да го препознаете британскиот аренби пејач вака набилдан?
Погледнете по

loading...
Loading...