Фото: Гоца Тржан си го покажа меѓуножјето пред сите!

Loading...

Познатата српска пејачка Гоца Тржан ги поочести присутните на нејзиниот настап со своето меѓуножје. Гоца покажа штоо крие под фустанот кој го носеше на настапот во еден српски клуб. 
Нејзиниот настап беше навистина енергичен и ги крена сите на нозе, а оние од посилниот пол едноставно ги излуди кога во еден момент при играње и скокање на сцената таа го покажа своето меѓуножје. 
Па,  почестете се и вие и погледнете што крие Гоца Тржан под фустанот….

 Гоца покажа штоо крие под фустанот кој го носеше на настапот во еден српски клуб. 
Нејзиниот настап беше навистина енергичен и ги крен

loading...
Loading...