Фото: Гога Секулиќ провоцира само по градник и гаќички!

Loading...

Гога Секулиќ провоцира…Српската пејачка Гога Секолуќ се пофали со една провокативана фотографија на Фејсбук.
На фотографијата пејачката е во бела провидна облека  под која носи тигрест градник и гаќички.
Погледнете како Гога се сонча на плажите во Мајами на следниот ЛИНК
Исповедот на Гога за смртта на нејзиниот сопруг прочитајте го на следниот ЛИНКСрпската пејачка Гога Секолуќ се пофали со една провокативана фотографија на Фејсбук.
На фотографијата пејачката е во бела провидна облека

loading...
Loading...