Фото: Голи млади љубовници се обиделе да се самоубијат

Loading...

Млади љубовници предизвикале драма во Кина, откако се соблекле голи и сакале да се самоубијат, бидејќи нивната врска била забранета од нивните родители. 
Тие се соблекле сосема голи и застанале на среде афтопадот, заканувајќи се дека ќе се убијат. 
„Нашите родители велат дека не можеме да бидеме заедно, но ние сакаме да им покажеме на луѓето дека немаме ништо да сокриеме. Нема да запреме додека нашите родители не сфатат дека многу си значиме еден на друг и дека тие нема да можат да не разделат“, изјавиле љубовниците.
Целата таа драма траела повеќе од два часа. Кинеската полиција и спасувачите се обидувале на секој можен начин да ги убедат да го прекинат овој нивни протест и да ги спречат во намерата да се самоубијат, додека тие страсно биле во прегратка и не се оделувале еден од друг. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
Млади љубовници предизвикале драма во Кина, откако се соблекле голи и сакале да се самоубијат, бидејќи нивната врска б

loading...