ФОТО: Гори автомобил во Кисела Вода!

Loading...

Автомобил марка „Фолксфаген поло“ денеска попладне се запалил на паркинг во Скопје, на улица „Пушкинова“ во населбата Кисела Вода.Автомобилот се запалил околу 19:45 часот, а возило на противпожарна единица веднаш реагирало на повикот на граѓаните.
Пожарникарите експресно дошле и го изгасиле запалениот автомобил.
Фото: РепубликаАвтомобилот се запалил околу 19:45 часот, а возило на противпожарна единица веднаш реагирало на повикот на граѓаните.
Пожарникарите експрес

loading...