Фото: Ховит потврди дека Бранко манипулира со датумот за изборите – воопшто не е договаран датум за предвремени избори

Loading...

На својот Твитер профил известувачот за Република Македонија од Европскиот парламент, Ричард Ховит, објави дека воопшто не се договарало за предвремени избори на средбата со лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ. 
Ховит потврдува дека и вчера во Скопје во неговата изјава, како и во договорот, само стои дека „ќе има дискусии за сите опции без да се прејудуцира конкретно време“. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 На својот Твитер профил известувачот за Република Македонија од Европскиот парламент, Ричард Ховит, објави дека воопшт

loading...