Фото: И Јанкуловска на Фејсбук се пошегува со Жерновски

Loading...

Јанкуловска на Фејсбук се пошегува со ЖерновскиМинистерката реши да се пошегува со Жерновски.
Таа го објави следново на својот профил: 
 
 

Објава by Гордана Јанкулоска.
Министерката реши да се пошегува со Жерновски.
Таа го објави следново на својот профил: 
 
 

loading...
Loading...