Фото: И Ријана сака пивце – Погледнете како таа ја гаси жедта

Loading...

Жешката Ријана се разладува на Барбадос.
Не е тешко да се забележи дека Ријана ужива во сончевите денови на Барбадос, а секако жедта ја гас

loading...
Loading...