Фото: И Србите знаат да бидат „вицкасти“ на Фејсбук

На социјалната мрежа Фејсбук, денес може да најдеш се и сешто. 
Уште еден доказ за тоа се овие урнебесни фоотографии, направени од Срб

Пронајдете не на следниве мрежи: