Фото: И вакво нешто може да видите во Скопје!

Стар автомобил, но сепак за нешто можеби ќе се искористи. Погледнете како еден скопјанец пренесува автомобил.Снајди се па живеј! Скопјани дефинитивно имаат чудни начини на решавање на проблемите!Снајди се па живеј! Скопјани дефинитивно имаат чудни начини на решавање на проблемите!

Пронајдете не на следниве мрежи: