Фото: Ибрахимовиќ не можеше, но Ибишевиќ и Пјаниќ го посетија болното дете!

Loading...

Насмевката на лицето на малиот Хајрудин му ја вратија босанските репрезентативци Ведад Ибишевиќ и играчот на Рома, Миралем Пјаниќ.На  8 – годишното болно детенце Хајредин Камењаш, кој е на прагот на смртта, последната желба му беше да се сретне со напаѓачот на ПСЖ Златан Ибрахимовиќ, но таа се чини дека нема да му биде исполнета.
Сепак, насмевката на лицето на малиот Хајрудин му ја вратија босанските репрезентативци Ведад Ибишевиќ и играчот на Рома, Миралем Пјаниќ, кои го посетија.
Иако повикот не стигна до Ибишевиќ и Пјаниќ, тие покажаа дека тој не е потребен. Решија да го усреќат детето , па го посетија. Прво Пјаниќ пристигнал во болницата и му подарил дрес од Босна и Херцеговина на детето со бројот осум, по што Хајрудин го посети и Ибишевиќ, кој се фотографираше со него и неговата мајка.

 

Дознајте како Ибрахимовиќ го разочара болното дете и неговата мајка на следниот ЛИНК!На  8 – годишното болно детенце Хајредин Камењаш, кој е на прагот на смртта,

loading...
Loading...