Фото: Историјата на Кока Кола

Loading...

Како се менуваше Кока Кола низ времето…Амбалажата на Кока Кола постојано се менува.
Оваа компанија освен што е позната по најинтересните новогодишн реклами позната е и по промените.
Денес имате можност да погледнете како се менуваше амбалажата на Кока Кола низ годините.Амбалажата на Кока Кола постојано се менува.
Оваа компанија освен што е позната по најинтересните новогодишн реклами позната е и по промени

loading...
Loading...