Фото: Издрогираниот син на Ханка Палдум прегази три жени!

Loading...

Мирзад Бркиќ (28) син на фолк пејачката Ханка Палдум, со  автомобил „Нисан“ вчера вечерта повреди три жени во сараевската населба Грбавица.Сараевската полиција потврди дека крвната анализа покажала присуство на наркотици, поточно психоактивна супстанца амфетамин.
Тој по наредба на обвинител е уапсен  за кривично дело против безбедноста во сообраќајот.
Две од повредените жени се задржани на лекување во болница, а третата е пуштена на домашно лекување.
 Сараевската полиција потврди дека крвната анализа покажала присуство на наркотици, поточно психоактивна супстанца амфетамин.
Тој по наредба

loading...
Loading...