Фото: Извини, но мене ми се брза!

Loading...

Извини но, брзам!Како велат: „Мало, мало ама техничарче“.
Ова фиќо може навистина делува мало, но што кога му се брза?!Како велат: „Мало, мало ама техничарче“.
Ова фиќо може навистина делу

loading...
Loading...