Фото: ЈуТјуб се збуни или нешто се случува со Каролина?

Loading...

Видео каналот „ЈуТјуб“ ја прекрсти нашата поп пејачка, Каролина Гочева.Се случува да се направи и по некоја грешка…Видео каналот „ЈуТјуб“ ја прекрсти нашата поп пејачка, Каролина Гочева.
Станува збор за тоа дека Каролина беше погрешно потпишана на една од нејзините најнови песни и нејзиното име беше сменето со познатиот пејач Џон Леџенд.

Сепак изгледа дека се работи за грешка, нашата Каролина и не е толку црна…
Фото: ДенешенСе случува да се направи и по некоја грешка…Видео каналот „ЈуТјуб“ ја прекрсти нашата поп пејачка, Каролина Гочева.
Станува з

loading...
Loading...