Фото: Кајмакоски во бакнеж со две згодни девојки!

Loading...

На оваа фотографија Даниел го бакнуваат 2 згодни девојки, едната бринета другата русокоса.Даниел Кајмакоски за кратко време се здоби со огромна слава. Со учеството на Х Фактор тој ги покажа своите вокални способности, и со самата негова појава стана фан на многу девојки.
На оваа фотографија Даниел го бакнуваат 2 згодни девојки, едната бринета другата русокоса.
Фотографијата е дури од 2011 година кога Даниел се уште не и бил познат на јавноста, па според тоа можеме да заклучиме дека и пред да се појави на Х Фактор постојано бил во друштво на убави девојки.

 

Дека Македонките збеснаа по Даниел Кајмакоски е повеќе од очигледно, а тоа го потврдуваат и низата коментари кои можат да се најдат на нефовата фан страна на Фејсбук. 
А која е оваа девојка со Даниел Кајмакоски погледнете на следниот ЛИНКДаниел Кајмакоски за кратко време се здоби со огромна слава. Со учеството на Х Фактор тој ги покажа своите вокални способности, и со самата негова

loading...
Loading...