Фото: Кајмаковски има прашање до вас: Која песна сакате да ви ја испеам?

Loading...

Која песна сакате да ви ја испее Даниел Кајмакоски?! Македонскиот натпеварувач во Икс Фактор се подготвува а финалниот настап на музичкото шоу, па реши  преку социјалните мрежи  заедно со пубилката да ја избере песната што ќе ја испее на  23-ти март  во Комбанк Арена.
 

Post by Daniel Kajmakoski.

Доколку имате своја желба одете на Фејсбук и посочете му на Кајмакоски што вие сакате да слушнете од него.
 Еве што одговори Даниел Кајмакоски

 
 

Post by Daniel Kajmakoski.
Македонскиот натпеварувач во Икс Фактор се подготвува а финалниот настап на музичкото шоу, па реши  преку социјалните мрежи  заедно со пу

loading...
Loading...