Фото: Како изгледаше плоштад „Македонија“ некогаш

Плоштадот „Македонија“ бил и ќе остане една од најзначајните знаменитости на градот Скопје. Денес него го разубавуваат многуте споменици но и многуте нови градби  и реконструираниот  изглед на старите градби. Се надеваме дека ќе се согласите дека и покрај се Скопје секогаш имало прекрасен и карактеристичен плоштад. Па погледнете ја фотографијата од плоштадот „Македонија“ некогаш за  да се потсетиме како изгледаше тој некогаш.
Плоштадот „Македонија“ бил и ќе остане една од најзначајните знаменитости на градот Скопје. Денес него го

Пронајдете не на следниве мрежи: