Фото: Како Емина му го честиташе роденденот на Лукијан од X-Фактор?!

Loading...

Денеска Лукијан Ивановиќ полни 21 година, и Емина уште синоќа, заедно со другите две момчиња на кои им е ментор, Харис и Алекса, на пригоден начин, со песна му го честитаа роденденот.После роденденската честитка вчера во Истанбул за нејзиниот сакан Мустафа Сандал, нејзиниот сакан, таткото на нејзините деца и чуварот на нејзиното срце, таа се сети дека уште некому му е роденден, и тоа денеска.
Денеска Лукијан Ивановиќ полни 21 година, и Емина уште синоќа, заедно со другите две момчиња на кои им е ментор, Харис и Алекса, на пригоден начин, со песна му го честитаа роденденот.

Сето се случуваше благодарејќи му на Скајп, бидејќи таа е се уште во Истанбул. Во Белград ќе дојде во вторник, за да суди на вториот лајв концерт.После

loading...
Loading...