Фото: Како и секогаш, ПРЕСЛАВА ЗНАЕ КАКО ТРЕБА…

Бугарската пејачка Преслава секогаш е вистински „магнет“ за очите на машката публика, па и како да не би била, погледнете ја Бугарката во сиот свој сјај, инаку сликава е постирана на нејзиниот официјален Фејсбук фан-пејџ од страна на еден нејзин фан, а сликава е од пред 4 години на еден нејзин настап.Бугарската пејачка Преслава секогаш е вистински „магнет“ за очите на машката публика, па и како да не би била, погледнете ја Бугарката

Пронајдете не на следниве мрежи: