Фото: Како изгледа Андријана Будимир во осмиот месец од бременоста!

Loading...

Екс-ракометарката Андријана Будимир  е во осмиот месец од бременоста и на свет треба да донесе бебето во средината на идниот месец, кога е и предвиден датумот за породување. Андријана носи машко бебе, а за името ќе треба да почекаме додека да се роди, бидејќи родителите сѐ уште не решиле како ќе се вика новиот член на семејствотоПоранешната девојка на Тоше Проески, која пред извесен период се омажи за скопскиот менаџер Јохан речиси никогаш не коментира и не зборува за приватниот живот, па така веста за нејзината бременост која Вечер ја објави веднаш после свадбата, ракометарката ја потврди дури после неколку месеци од објавувањето, и тоа со фотографија која ја постираше на социјалните мрежи. Неколкуте стотици коментари, честитки и лајкови кои ги има под фотографијата само потврдуваат дека македонската јавност се радува за приновата во нивното семејство.
Будимир и стави точка на играчката кариера, но со спортот не престана да се дружи.
Поранешната девојка на Тоше Проески, која пред извесен период се омажи за скопскиот менаџер Јохан речиси никогаш не коментира и не зборува за прива

loading...
Loading...