Фото: Како изгледа еден од најужасните затвори на светот?

Ако мислевте дека затворите во нашата земја не нудат достоинствени услови за живот, погледнете како изгледа еден од најужасните затвори на светот.&

Пронајдете не на следниве мрежи: