Фото: Како изгледа Елена Ристеска без грам шминка?

Loading...

Познатата пејачка Елена Ристеска на својот Инстаграм профил прикачи фотографија на која таа е во домашна атмосфера, облечена во црвени тренерки и без ниту грам шминка.Познатата пејачка Елена Ристеска на својот Инстаграм профил прикачи фотографија на која таа е во домашна атмосфера, облечена во црвени тренерки и без ниту грам шминка.
После оваа фотографија ќе мора да се согласите со нас дека во Македонија навистина има убави девојки на кои шминка не им е ни потребна.
Погледнете ја фотографијата што Елена ја прикачи на својот Инстаграм профил!

Познатата пејачка Елена Ристеска на својот Инстаграм профил прикачи фотографија на која таа е во домашна атмосфера, облечена во црвени тренерки и б

loading...
Loading...