Фото: Како изгледа најатрактивната бугарска матурантка?!

Викторија Ванева од Бургас за најатрактивна матурантка во Бугарија!Бугарскиот сајт “Флагман” ја одбра Викторија Ванева од Бургас за најатрактивна матурантка. Оваа фитнес инструкторка по завршувањето на матурската вечер, стана најпопуларната убавица во морскиот град.

Со предизвикувачкиот фустан и екстравагантната фризура Викторија од СОУ „Константин Преславски“  ги украде погледите на граѓаните кои се собраа во Бургас да ги испратат матурантите.

Оваа матурантка со својот изглед стана фаворитка на Флагман.бг, но и покрај тоа доби многубројни критики, најверојатно од завидливите конкурентки.Бугарскиот сајт “Флагман” ја одбра Викторија Ванева од Бургас за најатрактивна матурантка. Оваа фитнес инструкторка по завршувањето на

Пронајдете не на следниве мрежи: