Фото: Како изгледа Појраз од „Мојот син“ без брада

Loading...

Илкер Калели или познатиот Појраз од хит серијата на Сител ТВ, “Мојот син”, изгледа вака без брадата.Малку чудно, но сепак изгледа симпатично.
Како ви се допаѓа вака?
Малку чудно, но сепак изгледа симпатично.
Како ви се допаѓа вака?

loading...