Фото: Како изгледаат сите постери на скопскиот Џез фестивал?

Loading...

Првиот постер за скопскиот Џез фестивал е од 1993-та година и од тогаш па натаму претрпел повеќе промени, претежно во дизајнот. Еве како изгледал постерот за Скопје Џез фестивал од 1993-та, а како денес….
1. 1993 година

2. 1994 година

3. 1995 година

4. 1996 година

5. 1997 година

6. 1998 година

7. 1999 година

8. 2000 година

9. 2001 година

 
10. 2002 година

Останатите постери погледнете ги на tapamuabet.mkЕве како изгледал постерот за Скопје Џез фестивал од 1993-та, а како денес….
1. 1993 година

loading...
Loading...