Фото: Како изгледал мускулестиот Тони Зен пред 15 години?

Loading...

Како изгледал Тони Зен пред 15 години?Миленикот на женската популација, раперот Тони Зен изненади со една постара  фотографија.

Имено на неговата официјална Фејсбук фан страна е прикачена една фотографија која е направена пред 15 години, каде Тони Зен и неговиот другар позираат кај „стариот кош“- како што стои во описот на фотката. 
Погледнете како изгледал мускулестиот рапер пред 15 години.

 
Миленикот на женската популација, раперот Тони Зен изненади со една постара  фотографија.

loading...
Loading...