ФОТО: Како изгледаше Рекорд во минатото

Loading...

Најчесто се чекаме на Рекорд со друштво, дечко/девојка, родителите, брат/сестра, за потоа да продолжиме на договорената дестинација од центарот на главниот град.
Се сеќавате ли како изгледаше Рекорд во минатото? Погледнете ја сликата и освежете си ја меморијата, а може и да направите споредба помеѓу денешниот изглед на ова најпознато скопско место и минатиот.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
Најчесто се чекаме на Рекорд со друштво, дечко/девојка, родителите, брат/сестра, за потоа да продолжиме на договорената дестинација од центарот на

loading...