Фото: Како изгледаше Скопје, пред изградбата на ГТЦ?

Loading...

Понекогаш не фаќа носталгија за старото Скопје и за тогашниот негов изглед и начин на живот во него.
Затоа некогаш е убаво преку фотографии и видеа да се потсетиме на убавината на главниот град од пред 20-30 години.
Дали се сеќавате како изгледаше Скопје пред изградбата на сега најстариот трговски центар ГТЦ? Тогаш урбанистичката конструкција на центарот на градот Скопје била доста поразлична од денешната.
Преку фотографијата потсетете се на овој дел од Скопје, каде што јасно се гледа зградата на поранешен ЕСМ.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
Понекогаш не фаќа носталгија за старото Скопје и за тогашниот негов изглед и начин на живот во него.
Затоа некогаш е убаво преку фотографии

loading...