Фото: Како Ким Кардашијан го „згрози“ својот брат?!

Loading...

Ким Кардашијан (33) слично влијае на луѓето како и нејзината мајка Крис (58) се потврди во епизодата на шоуто „Kipping up with the Kardashians“ која е емитувана во неделата.Ким пред камерите успеа да го згрози својот брат Роб (26), а не се ни потруди претерано тоа да го направи. Имено, на новопечената мајка Ким од градите и истече млеко. Кога тоа го виде нејзиниот брат се фати за глава и рече дека му е матно и дека ќе поврати.

Не можам тоа да го гледам! Лошо ми е – извикал Роб заминувајќи од кујната каде седел со неговата сестра.

Ким само се смешкала и во градите ставила една крпа. На брат и му кажа да се смири бидејќи тоа е нормално поради мајчинството. Подоцна отиде да се пресоблече.
– Од градите ти тече млеко! Кога ти го гледам деколтето како да гледам фонтана – рекла Клои (29) смеејќи се.
Ако сакате да ги видите буцкастите образи на  Ким Кардашијан направете го тоа на  на следниот ЛИНККим пред камерите успеа да го згрози својот брат Роб (26), а не се ни потруди претерано тоа да го направи. Имено, на новопечената мајка Ким од град

loading...
Loading...