Фото: Како Македонец ја моли комшиката да не биде гласна за време на секс?

Кога живееш во зграда, ќе слушнеш караници, музика, гласен телевизор, смеење, кршење, па дури и гласно стенкање за време на секс…За не испадне многу нападно, некој комшија или група комшии решиле да ја замолат својата гласна комшика, да биде потивка за време на секс…
Што ќе кажете на оваа културна молба упатена до младата дама?За не испадне многу нападно, некој комшија или група комшии решиле да ја замолат својата гласна комшика, да биде потивка за време на секс…

Пронајдете не на следниве мрежи: