Фото: Како можел вака да се слика? Оваа фотографија од Сочи долго ќе се памети!

Loading...

Оваа фотографија долго ќе се памети. Погледнете како се фотографирал еден навивач за време на Олимписките игри во Сочи.За многу кратко време оваа фотографија се прошири на социјалните мрежи. На неа се наоѓа еден од навивачите кој се обидел да слика хокејски натпревар, но, по грешка го свртел апаратот наопаку, па се сликал самиот себе.За многу кратко време оваа фотографија се прошири на социјалните мрежи. На неа се наоѓа еден од навивачите кој се обидел да слика хокејски натпрева

loading...
Loading...