Фото: Како се менуваше македонскиот денар низ историјата!

Можеби некој од вас ги памети овие банкноти.
Денес дозволете ни да ве вратиме низ историјата од осамостојувањето на Македонија до денес низ

Пронајдете не на следниве мрежи: