Фото: Како се посрамоти една девојка во ГТЦ

Очигледно некои девојки пред да излезат од дома, не се погледнуваат во огледало…од глава до пети…Девојкава дефинитивно се посрамоти во Градскиот Трговски центар. 
Многумина и се смееа, а таа очигледно не беше свесна што „крие“ позади….Девојкава дефинитивно се посрамоти во Градскиот Трговски центар. 
Многумина и се смееа, а таа очигледно не беше свесна што „крие

Пронајдете не на следниве мрежи: